VII Cup of Chervonograd-2011. Підсумки

З 2 по 8 листопада на базі ОЛК «Ровесник» проходив міжнародний фестиваль "Кубок Червонограду-2011"   Цього року у трьох турніра приймало участь 35 шахістів  з країн пострадянського простору (Росія, Молдова, Білорусь, Вірменія та Україна). Можна підвести деякі підсумки.
Майстеський турнір був доволі складний адже для здобуття норми потрібно було набирати +7 що доволі складно . (норма 9,5 з 12 партій ). Середній рейтинг турніру був близько 2250, а український майже на сто пунктів вищий 2320. На жаль норми нікому не вдалось підкорити, найближчим до неї був Валерій Гриньов, котрий набрав 9 очок і посів перше місце відповідно, другим став Вадим Трегубов з Винниці 8 очок, а третім гість Молдови Анатолій Заярний  7,5 очок.
Турнір з Нормою каемеса порадив різнопрофільністю хоча високий рейтинг сказав своє перше місце посів Червоноградець Петро Кацан програвши тільки Андрєєву 7,5 з 9 , другим ілічівець Євген Штембуляк 6,5 очків, третє четверте розділили Олег Горбач і Василь Кальчев додаткові показники були на боці Червоноградця.
На турнірі "першачків" не було рівних Петру Чайці - він набрав 11 з 11!!! Другим був Віктор Музичка 9,5 очків , третім Кіх Андрій 9 очок.



 Таблиця турніру -А  з нормою ММ та ЖМГ

 Таблиця турніру -Б  з нормою КМС






На завершення партії з меморіалу Евгена Заверюхи ВІДЕО




Особлива подяка Ігорю Лещищаку за надані відео

Немає коментарів:

Дописати коментар