Професора ПІ затримала міліція

Спецзагін "Беркуту" доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області. На вході в управління міліції, у лічені секунди, коли Слюсарчука виводили з авто, журналістка газети "Експрес"  Світлана Мартинець встигла поставити Слюсарчуку запитання: "Андрію, хто був першою жертвою?"  Відповідь "професора" була доволі нестриманою: "Пішла ти на х..".
Як повідомлялося раніше,  під час свого резонансного шеститижневого розслідування журналісти «Експресу» встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені. Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також --щонайменш  три смертельні випадки.
Сьогодні сенсацiйне розслiдування журналiстiв газети "Експрес" щодо дiяльностi Андрiя Слюсарчука -- людини, яка ще донедавна називала себе "видатним нейрохiрургом, професором", людини, що стала у вереснi  лауреатом державної премiї, людини, вiдомої також за назвою "Доктор Пi" -- досягнуло кульмiнацiї.
У понедiлок, завдяки блискуче здiйсненiй операцiї львiвської мiлiцiї, псевдолiкар Слюсарчук був затриманий у Києвi.
 "Я вас чекав давно" -- це єдинi слова, якi вiн сказав, коли  наручники клацнули на його зап'ястях.

матеріал взятий з expres.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар