Студентська Універсіада 2011

8 листопада у приміщенні Львівського шахового клубу відбулась традиційно Студентська Універсіада, протягом останніх років у ній приймають участь чи не найсильніші гросмейстери Львівщини.
Змагання проходили в двох підгрупах А де задіяні усі провідні спортсмени (ЛДУФК, ЛНУ, НУ "ЛП", ЛКА, ЛБІ, ЛНМУ) та підгрупа Б (де команд не такі потужні). Змагання проходили у двох номінаціях в швидкі шахи (4+2) та в блискавичні шахи (2+2).
Три старожили турніру А (вища ліга) : ЛНУ (Львівський Національний Університет ім. І. Франка), НУ ЛП (Національний Університет Львівська Політехніка ), ЛДУФК (Львівський Державний Університет Фізичної Культури, або як всі його добре знають - Інфіз ) як правило між ними йде боротьба за перше місця. Номінально найсильніший склад був в Інфіза (Мартин Кравців, Музичуки Аня та Марія, Ліза Соловйова - власники найвищих титулів) але накладка з іншими змаганнями не дали змогу зіграти їм. О тож лише Кравців і Соловйова вийшли на старт.
"Універ" очолювали брати Вовки Юра та Андрій Срібні призери Всесвітньої Універсіди в Китаї.  
У "Політех" всі плотні каемеси(М. Юсупов, А. Смолкін, І. Белов, Б. Буць). Решта команд  були представлені першорозрядниками.
Перше місце як в щвидкі так і в блискавичні шахи зайняв ЛНУ, Друге місце виборов НУ "ЛП", Третім став ЛДУФК. Цього року Каїсса розмістила їх так, як вони зіграють наступного побачим.

Любительський зал- місце турнірів ТВД
 Мартин сумує:)
 Глядачів багатенько
 На турнірі є завжди гарні дівчата
 Битва друзів Кравців-Ю. Вовк
 МГ- Андрій Вовк
 Інфіз перемагає
 Переможці турніру ЛНУ


Немає коментарів:

Дописати коментар