5 спортивні ігри Львівської області серед молоді


З 30 квітня по 4 травня у приміщенні шахового клубу проходили 5 спортивні ігри Львівської області серед молоді з шахів. Цього року зібралось не багато команд, можливо великі терміни (5 днів) відлякали райони. Усього 8 команд (6 чоловічих та 2 жіночих ) вирішували хто кращий на Львівщині.
Змагання - цікавий іспит для вихованців, де вони можуть випробувати свої сили, а тренер зможе виявити недоліки у своїх підопічних.
Два окремих турніри  юнацький та дівочий. Розпочну з дівочого на жаль лише дві команди і то СДЮШОР "Дебют" (Букса, Бадік, Яремчук)було на голову сильніше за другу команду СДЮШОР «Дебют»- 2 не дивно, що всі їх матчі(класика, швидкі та бліц ) закінчувались в суху тільки в бліц вдалось відібрати пів-очка, (2,5 на 0,5).
У хлопців все було складніше зібралось приблизно декілька потужних команд  СДЮШОР "Дебют" (на чолі з КМС); «великі хлопці» з Пустомитівського району; збірна команда Личаківського району- СДЮШОР К -49;  СДЮШОР «Дебют» -2 - де багато потужних  першорозрядників. Залік був у трьох окремих номінаціях: класика, швидкі та блискавичні шахи.
У класиці найсильнішим стали СДЮШОР «Дебют»1 (Д. Сорока, М. Бадік, В. Сумін, Г. Золотарьов), другими збірна команда Пустомитівського району (В. Свист, М. Гладиш, С. Борецький, Є. Тріска), Третім стала команда СДЮШОР «Дебют» -2 (М. Сорока, Б. Полуліх, Н. Оприск, А. Онищак)
У швидких перемогу святкували СДЮШОР К-49 (Д. Козак, Ю. Растрьопін, Л. Волошинський, Т.  Григорян), другими були СДЮШОР «Дебют»-1,а третіми СДЮШОР «Дебют» -2.
У бліці перемогу святкували СДЮШОР «Дебют»1, другими  стали СДЮШОР К-49, третіми - СДЮШОР «Дебют» -2.





Немає коментарів:

Дописати коментар