Півфінал ЛШК

З 20 по 26 грудня у Львові, в приміщенні ЛШК проходив відбірковий турнір півфінал ЛШК з шахів. Переможці цього турніру мають змогу взяти участь у фінальному турінірі з нормою майстера спорту.
Не дивлячись на всі складнощі які лягли на плечі організаторів їм вдалось зібрати не поганих склад . Охочих потрапити до фіналу вияавилось чимало - близько 50 учасників, з них близько десятка кандитатів. Склад був різноманітний: від молодих  шахістів, вік який ледь сягнув 10 років аж до 70.
Під час змагань йшла запекла боротьба, однак певна кагорта шахістів була значно сильніша за решту пелетону. Що можна бачити за результатами: перше друге місце розділили Сорока Данило(який доречі виконав норму КМС) та Борейко Юра набравши по 7 очок. Третє, четверте Устіянович та Терлецький по 6,5 очок.
 Також хочеться відмітити успішний виступ молодих учасників: Січевського та  Суміна.

Не дивно що львівські шахісти найсильніші в Україні. Їм доводиться  грати в "жорстких умовах"-  у холоді й слабо освітленому приміщенні.

До слова на Львівщині відбудеться міжнародний дитячий шаховий турнір “Різдвяні канікули на чарівній долині” з  9 до 16 січня 2011 року на базі відпочинкового комплексу ”Чарівна долина” в селі Родатичі Городоцького району. Детальна інформація на сайті http://grandcoach.com/ru/news/19/

Немає коментарів:

Дописати коментар