Шахові змагання ветеранів

7 грудня громадська організація «Львівський шаховий клуб ветеранів спорту» провела турнір зі швидких шахів (20 хвилин кожному учаснику на партію) за швейцарською системою в 7 турів , присвячений ювілею організації – 10 років.
До участі у змаганнях запрошувались спортсмени від 45 років.
Після напруженої та безкомпромісної боротьби серед 34-х учасників І місце виборов Володимир Бутурин – міжнародний майстер спорту (він набрав 6,5 очок); ІІ місце за Мирославом Лопачаком – кандидатом в майстри спорту (5,5 очок); ІІІ місце посів Іван Яцишин – майстер спорту (теж 5,5 очок, але гірший коефіцієнт). До речі, Іван – незрячий.
Переможцем в номінації «55 років та старші» став першорозрядник Володимир Гончаренко; найкращий серед «65 років та старші» - кандидат в майстри спорту Олександр Тімушев; найсильніший серед «75 років і старші» - першорозрядник Ярослав Зелінський.
Добре виступив найстарший учасник турніру Володимир Новіков – кандидат в майстри спорту, який 15 грудня святкуватиме 79-річчя.
Змагання пройшли без конфліктів і в приємній атмосфері. Було видно, що зустрічалися досвідчені спортсмени і давні знайомі.
Наступний турнір для ветеранів пройде у неділю 28 грудня.
Запрошуються всі бажаючі.
Збір об 11.00 на вул. Фредра, 1.
Додаткова інформація за тел. 097-4631016.
Ігор Заблоцький



Немає коментарів:

Дописати коментар