Львів Зимовий- 2014



З 24 по 27 грудня в спортивній школі «Дебют» пройшов шаховий турнір «Львів Зимовий-2014 ». Чотири дня вихованці змагались в класичні шахи. Непоганий склад був присутній  на турнірі 4 КМС та з десяток плотних першорозрядників Вдалося охопити  різні райони Львівщини: Броди, Дрогобич, Пустомити та Львів. Турнір виявився цікавий і передбачати переможців  було не просто, першорозрядники по трохи позабирали очки у кмсників

Перше місце здобув Сумін Владислав 8 з 9 (дві нічиї). Друге місце посів Полуліх Богдан, з таким же результатом, однак з поганим бухголцем. Третє та четверте місце розділи: Мосесов Даниїл та Медведик Василь по 6 очок. П’яте шосте розділи Покотило Михайло та Фільц Лев, але призове дісталось Михайлу (котрий закінчивши останню партію класики, ринувся грати в новорічний бліц і не погано його закінчив – 4 місце). Хто стане п’ятим - Фільц чи Покотило - вирішувалось в партії  двох дівчат Філімонова-Горьковая в котрі змагались до останнього.  Кращою серед дівчат виявилась Сидоряк Віра (призерка Всеукраїнської шахової премії Созонова ). А кращим серед дітей до 10 років став Федак Ігор - 5 очок (солідно як для восьми літнього хлопця). Не обішлось і без казусів  двом учасникам  були поставлені нулі за дзвінок мобільного - що поробиш нові правила в дії.

На цьому завершуємо серію класичних турнірів у 2014 році. Якими вони були «Золота Осінь2014», «Меморіал Василишина 2014», та «Львів Зимовий-2014».















підсумкова таблиця

Немає коментарів:

Дописати коментар