Кубок Розточчя - 2013

 На ці вихідні 9-10 листопада у Жовкві пройшов традиційний вже VIII по рахунком Міжнародний шаховий турнір "Кубок Розточчя 2013". Цього року у змаганнях прийняло участь шістдесят вісім шахістів з міст Львівської області та Польші : Червонограду, Пустомит, Городка, Рава-Руської, Новояворівська, Жовкви, Львова та Замості. Командник за коловою системою (турніри з командним заліком доволі рідко проводиться у Львівської області).  Фестивалі розділели  на дві окремі підгрупи 1997р.н. і молодше та 2002 р.н. та молодше.
У старшій підрупі було сім команд: явними фаворитами були команди з Пустомит, Жовкви та Червонограду.
У молодшій групі було девять команд: на голову вище  була команда Леви-1 у яку представляли першорозрядник.
Підсумки турніру
Переможцем  турніру А стала команда Пустомити-2 "Зубри" Тризуб 14 командних очок. Другою стала команда Пустомити-1 12 очок (цікаво якщо би Пустомити поставили ще третю команду, яке місце вона би посіла?). Третьою - збірна команда Жовква-Червоноград 9 очок.

Переможцем  турніру Б стала команда Леви-1 Львів яка втратила лише 3,5 очка! 16 очок. Друге місце виборола команда з Городок-1 13 очок . Третьою стала команда Новояворівського Шахового клубу 11 очок.

Всі діти отримали подарунки: хто заслужені кубки та медалі, хто заохочувальні цукерки. Кращим тренером за версією організаторів було визнано незмінного керманича Пустомитівських шахів - Гладиша Євгена Йосиповича. Не обійшлось і без кудедних випадків: на початку турніру  Рома Дмитрів розбив собі голову (ще кажуть, що шахи не травматичний вид спорту) бігаючи  по подвір'ю - та подумав я, чи він взагалі виступить, І хто знав, що він набере 8 з 8 !

Турнірні таблиці



 Команда Левенята проти Левів 0:4
 З виду добрі - за дошкою безпощадні
 Посмішка ))))
 Позувати перед камерою вже вміємо, а очки скоро прийдуть
 Довго думаємо але є результат
Переможці у групі Б
 Пустомити 1 - друге місце
 Переможець турніра А Пустомити-2
 Кращий тренер за версією організаторів

Немає коментарів:

Дописати коментар