Фестиваль "Золота Осінь 2013"


З 28 жовтня по 3 листопада, під час канікул, було проведено чотири турніри для дітей та дорослих різного  віку та кваліфікації. Від третього розряду  до КМСника.

Розпочнемо  з турніру з  нормою КМС, який тривав цілий тиждень - змагалось дванадцять шахістів: шість КМСів та шість першорозрядників - склад був майже такий самий як і минулого року («Золота Осінь-2012»): Саноцький, Тімушев, Полуліх, Сумін, Ковальський, Салевич та претенденти на  звання Волошинський, Бадік, Гавришкевич, Медведик Василь, Придун, Мосесов. Перші чотири претенденти мали явні шанси на виконання КМСу для менших це була б хороша навчальна  школа.
Перше – третє місце вибороли Сумін, Полуліх та  Волошинський, котрі набрали по 7,5 з 11. За коефіцієнтом Бергера вони розмістились так Переможцем став Чемпіон Львівської області до 20-14 років Сумін Владислав. Другим став бронзовий Чемпіон Львівської області до 20 років  Полуліх Богдан, а третім Волошинський Любомир, який нарешті здобув норму КМС, ще треба трохи рейтингу добрати до 2100! Четвертий - Юрій Саноцький, п’ятий - Вадим Ковальський (які у понеділок 4 листопада відсвяткували день залізничника). шостий став Салевич Володимир. Сьоме місце у бродівчанина Медведика Василя, 8-10 поділили - Тімушев Олександр, Бадік Ярина та Гавришкевич Анна-Марія. Не погано зіграли два мої вихованці  Андрій Придун та Мосесов Даниїл вони хоч і посіли два останні місця, вони показали свої зуби - позабирали очки в більш титулованих гравців, а де які партії не виграли через брак досвіду.
  
На турнірі для шахістів першого розряду прийняли участь 31 шахіст з різних районів Львівської області та Закарпаття : Броди, Городок, Пустомити, Дрогобич, Стрий, Воловець та Львів.  Напружена боротьба тривала майже на всій дистанції - конкуренцію рейтинг-фавориту  Володі Медведику не очіковано склав Віктор Поважук після 6 турів вони обоє  мали по  5,5 очок. Однак напруженого темпу він не витримав і в кінці набрав лише 6 очок – і четверте місце . Переможцем впевнено став Медведик Володя 8,5 з 9, другою стала Сидоряк Віра 7 з 9(нарешті в плюсі з рейтингом ), третім Красногор Віктор 6,5 з 9. Пяте місце виборов Федорчук Максим 5,5 очок. Кращою серед дівчат стала Студентка ЛДУФК – Шуста Ірина, а кращим серед  дітей до 10 став Тріска Олег.

 А на вихідні провели масові турніри (для другого та  третього розряду) де прийняло участь близько 40 дітей. У ньому успішно виступила Вітковська Марія - 7 очок 8,  котра у віці 7 років!!! здобула вже 1 дорослий розряд.
 
 Непереливки було тренеру на канікулах : мені доводилось  зранку приходити на півдесятої, а  вечором з роботи йти десь по дев'ятій. 


















Немає коментарів:

Дописати коментар