На канікули до Родатич

З 20 по 27 березня на базі  відпочинкового комплексу ”ЧАРІВНА ДОЛИНА” (с.Родатичі, Городоцького р-ну,  Львівської обл.).  проходить вже традиційний  шаховий фестиваль. У програмі: турнір з  нормою міжнародного  майстра та дитячий опен-турнір  для шахістів 1995 р.н. і молодше. «Чарівна Долина» зібрала не поганий склад, шахісти прибули з Росії, Білорусії, Молдови, Польщі, Словачинни та різних областей України .
У майстерському турнірі  троє молодих таланти борються за звання майстра: брати Олександр та Микола Бортники та Володимир Ветошко. Опір їм складають К. Аненков, П. Молнар, М.Корніюк, Д.Недоступ та В. Мелешко.Та не слід забувати про двох "гросів" І. Луцько і В. Сандуляк, які суворо будуть перевіряти  чи є достойні на норму.

Дитячий турнір зібрав  трохи менше склад ніж зимою – 33 чоловіки, однак цього разу він значно  «плотніший» (допускаються тільки шахісти І розряду). На додачу декілька КМС та можливість учасникам отримати рейтинг.
Організатори подбали і про дозвілля шахістів турніру,  щоб їм  не було нудно після зіграних партій: канатна дорога, футбольні поля, доріжки для гольфу. Не забули вони й  про культурну програму: передбачені походи в музеї та театри.

Після сьомого туру такі результати: 
Майстерськийтурнір: Йде на норму М. Бортник -5 очок, В Сандуляк - 4,5 очка, О. Бортник та І Луцько по 4 очка ,
Опен-турнір: перше місце поки ще  утримує Д. Сорока 6 очок, за ним впевнено Н.Букса - 5,5 очок, по 5 очок  мають- І.Адріанов, Б.Полуліх, В.Сумін та М. Абрамчіус  .











Повна інформація про турнір

Немає коментарів:

Дописати коментар