Відкрита першість Новояворівського шахового клубу 2013

З 28 по 29 вересня в Новояворівську проходив традиційний шаховий турнір "Відкрита першість Новояворівського шахового клубу ". Швейцарка зібрала 65 чоловік серед яких були як КМС(2) так і початківці віком від 5 до 16  років . Родзинкою цього турніру стали гості з Польші -  з старовинного міста Кракова. Також були діти з Новояворівська, Городка, Стрия, Жовкви, Рави-Руської, Пустомит, Івано-Франківська та Львова.
Переможцем турніру став Шахов Михайло 8 з 9, другим був рейтинг-фаворит Сичевський Андрій 7,5 з 9 , на третє місце вирвався Грохола Сергій, четвертий Волошинський Любомир за ним Стасюк Віталій та Покотило Михайло. Серед дівчат кращою була Гавришкевич Анна-Марія, другою Якимчук Соломія, а на третій позиції опинилась Сидоряк Віра.
Серед дітей 2002 р.н. і молодше перше місце несподівано взяв Мотика Володя 6 очок, другим був Придун Андрій 5,5 очок третім - Мосесов Даниїл 5,5очок. А серед дітей 2005 р.н. і молодше перше місце узяв Миськів Віталій, другим став Федак Ігор,  третє місце здобув Дмитрів Роман. Переможці традиційно нагороджені  грошовими та цінними призами .












Немає коментарів:

Дописати коментар