1-й Міжнародний шаховий фестиваль «Опен-Євро»

У Національному університеті "Львівська політехніка" розпочався міжнародний шаховий турнір "Опен-Євро". Фестиваль який триватиме шість днів,  зібрав у шахову столицю доволі представницький склад.
За словами головного організатора турніру міжнародного гросмейстера Михайла Казакова, це буде великий шаховий опен, в якому беруть участь шахісти від 4-го розряду до гросмейстера. Основні гравці приїхали з України, але є і чимало майстрів з Європи. Адже львівський турнір – це чудова нагода підвищити майстерність і виконати норму. Для кожної категорії передбачені призи. Тож очікується захоплююча інтелектуальна боротьба на всіх фронтах.
У змаганнях беруть участь  134 учасників. Для турніру обрали чудове місце - грають у трьох великих залах, тож всім є місце ще й кімната для відпочинку та аналізу партій. В актовому залі де проходить  головний турнірі 50 років тому відбувся шаховий матч СССР- Югославія.
У головному турнірі А  змагаються  52 шахіста, серед яких багато титулованих шахістів з рейтинг-фаворитом Назаром Фірманом. Турнірі Б  змагаються 82 шахіста, де є 9 КМС.
У вестебюлі розставели великі шахи де всі бажаючі можуть гарно провести час зігравши легку партію. Для популяризації шахів організатори запланували провести серію сеансів одночасної гри в центрі міста напередодні та під час Євро-2012





Немає коментарів:

Дописати коментар