Львівський Зимобор



З  9 по 15 лютого у Львові пройшов турнір за коловою системою з нормою КМС під назвою "Зимобор". Незважаючи на люті морози до - 20 на турнірі було тепло і напружена боротьба тривала до останього. Змагання проходили правда не у приміщенні шахового клубу, а в офісі, який надала мати однією учасниці- пані  Люба Гавришкевич.
Склад турніру був представницький 7 КМСів та 3 першорозрядника . Для норми необхідно було набрати трохи більше половини. В кожного з учасників була своя метаі: хто готувався до фіналів Чемпіонату України, хто пробував виконати норму КМС, а де хто підтримати форму. Ні хто не збирався поступатись адже боролись за грошові призи: І місце - 300 грн, ІІ- місце 200грн. та ІІІ місце - 100 грн.
Турнір виграв рейтинг-фаворит Андрій Зазуляк набравши 7 очок друге- третє розділили Данило Сорока та Владислав Сумін. Якщо Сорока без особливих складнощів переграв Гавришкевич. То партія Сумін-Смолкін тривала до останнього - шальки терезів змінювались досить часто - пощастило наймолодшому - Владислав здолав свого старшого опонента і виконав норму кандидата в майстри.



Турнірна таблиця

Немає коментарів:

Дописати коментар