Новорічний бліц-турнір

Новорічний бліц-турнір

        Усіх вітаю З Новим Роком та Різдвом Христовим! У цей рік Кролика та Кота прийшла пора спокійного життя, споглядання, роздумів та підготовки до майбутнього. Рік Кролика хороший для дружніх зустрічей, посиденьок, відпочинку і спілкування.
        Прошу вибачення що матеріал виходить так пізно але всі ми розуміємо що Новий рік та й підготовка до нього забирає багатенько часу.
        30 січня у Львові відбувся бліц-турнір. Ця цікава подія зібрала чи малу кількість людей. 58 учасників зголосились по бліцувати на турнірі. Шахістів могло бути й більше однак брак місця не дозволив їх усіх розмістити. Хороший склад зібрався цього року на турнірі: два міжнародні майстри Бутурін та Іпатов, два майстри спорту Устіянович та Попович, близько п’ятнадцяти потужних «кемесів» та заядлі гравці «стометрівки».
       Перше місце здобув Назар Устіянович (МС) 9,5 з 11- доволі пристойний результат. Друге місце посів «іспанець» Олександр Іпатов (ММ) Який на пів-очка відстав від переможця. Третім виявився Володимир Бутурін (ММ) який набрав 8,5 очок. Далі з четвертого по шосте місця поділили: Наталя Букса, Данило Сорока та Антон Ромашов по 7,5 очок (у такому порядку їх розтавив «Бухольц»). Також призи отримали кращі юнаки та першорозрядники : Т. Панчишин та В. Купчак; В.Марущак та А. Абдурахманов.



До слова у Новому році, а саме 4 та 5 січня у ЛШК планується провести ще один бліц турнір, який складається з двох етапів4 числа буде відбірковий турнір де участь може узяти будь хто. А п'ятого фінальна частина за участю КМС, майстрів та 15 учасників які пробились до фіналу.

Немає коментарів:

Дописати коментар