Золота Осінь 2012

Всім привіт! одразу хочу перепросити перед постійними читачами, що так довго не поновлював блог - багато цікавих шахових подій відбулось у Львові з мого останнього запису (турнір з нормою міжнародного майстра "Кубок Університету",  Чемпіонат області у Новояворівську, Ярмарок спорту). Не буду виправдовуватись -  намагатимусь частіше писати, поновлювати матеріал.
Осінь чудова пора року, ще по-літньому світить сонце, але повіває вже прохолодний вітерець. Розпочинаються шкільні  канікули, діти відпочивають від школи та не від шахів ). Знаючи, що вільного часу буде багато, я вирішив провести Шаховий фестиваль "Золота Осінь" - два колових турніри по дванадцять чоловіків : традиційний з нормою кандидатського балу (перший вже провів на при кінці літа ) та замахнувся на турнір з нормою КМС. При створенні  складу учасників КМСівського турніру  не було проблем, зіграти круговик, ще й з призами  : молоді Полуліх та Сумін, "маститі" Смолкін та Панчишин, а також "активні ветерани" Саноцький й Салевич. А от щоб зібрати першорозрядників трохи довелось попотіти: Козак, Золотарьов та Бадік Ярина зразу дали згоду на участь. Чемпіонку області до 16 років Гавришкевич довелося вмовляти. Ще два місця на участь в турнірі з нормою КМС - дістались дебютантам  Покотило і Волошинський.
Турнір на к/б   майже весь укомплектувався моїми молодими підопічними: Придун, Продан, Поважук, Яцковина, Мушеник, Бірак, Полуліх, Кашель. Також учень Бродіського школи Рушинець Іван, вихованці Люби Савчук: віце-чемпіонка України Горьковая Аліна та Яремко Максим та Івасишин Тарас - після тривалою паузи.
Вже зіграно 8 партій в турнірі з нормою КМС, та 6 партій на кандидатський бал (деталі у таблиці ).

Турнір з нормою КМС
 Турнір з нормою к/б